Ολοκληρωμένο Digital Marketing

Όλα Όσα Χρειάζεται η Επαγγελματική  Παρουσία Σας στο Ίντερνετ!

Digital Marketing Planning

Όλα ξεκινούν από το σωστό Marketing Plan της Εταιρίας σας. Η παρουσία σας στο Διαδίκτυο πρέπει να είναι εναρμονισμένη με το γενικότερο πλάνο της εμπορικής σας επιτυχίας. Στο Δημιουργικό Online μπορούμε να συνεισφέρουμε στο συνολικό σχέδιο του Online Marketing της επιχείρησής σας. Έτσι, το Internet θα γίνει  αναπόσπαστο εργαλείο της δουλειάς σας.

Εταιρική Ταυτότητα

Η Εταιρική σας Ταυτότητα (Brand Identity) πρέπει να αποπνέει τα συγκριτικά σας πλεονεκτήματα και την αισθητική σας. Αυτό είναι ένα βασικό βήμα για το σχεδιασμό σας στο Online Marketing, που μαζί μπορούμε να κάνουμε πολύ αποτελεσματικά! Σκοπός μας είναι η φυσική και η ψηφιακή Eταιρική σας Tαυτότητα να “δένουν” μεταξύ τους και να λειτουργούν αποδοτικά.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η Ιστοσελίδα σας είναι ο βασικός σας εκπρόσωπος στο Ίντερνετ! Είναι το σημείο όπου σας συναντά και σας αξιολογεί ο Πελάτης σας και το κέντρο όλων των  ενεργειών του Online Marketing της Εταιρίας σας. Στο “Δημιουργικό Online” θα χρησιμοποιήσουμε όλες τις σύγχρονες  μεθόδους σχεδιασμού και κατασκευής, ώστε η Ιστοσελίδα σας να συμβάλει στην επιχειρηματική σας επιτυχία.

SEO

Το Search Engine Optimization (SEO) αφορά την θέση σας στην αναζήτηση της Google για ό,τι σχετίζεται με τη δραστηριότητά σας. Το SEO είναι ένα σύνθετο σύνολο ενεργειών που έχουν μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Θα συνεργαστούμε, ώστε η Ιστοσελίδα σας να διεκδικεί κάθε μέρα τη θέση που σας αξίζει στο Internet!

Διαφήμιση PPC

Η Google είναι η πιο σημαντική διαφημιστική πλατφόρμα του κόσμου και εμείς τη γνωρίζουμε καλά! Για την άμεση προβολή της Επιχείρησης και των προϊόντων σας, αναλαμβάνουμε τη διαφήμισή σας στη Google (pay per click – ppc) και την κάνουμε πολύτιμο τμήμα της επιχειρηματικής στρατηγικής σας. Το “Δημιουργικό Online” μπορεί να εξασφαλίσει ότι η επένδυσή σας στην online διαφήμιση θα είναι οικονομικά αποδοτική.

Analytics

Όλα γίνονται για να επιτύχετε τους επιχειρηματικούς στόχους σας! Αν όμως δε μετρούμε τα αποτελέσματα, δεν μπορούμε και να τα επηρεάσουμε. Γι αυτό, σας δίνουμε όλα τα εργαλεία που θα σας επιτρέψουν να αξιολογείτε συνεχώς την συνολική απόδοση της επένδυσής που κάνετε στο Online Marketing. Και κάθε μήνα θα καθορίζετε από πριν το budget που επιθυμείτε να διαθέσετε! Έτσι, θα έχετε πάντα Εσείς το έλεγχο.

Οι παραπάνω επιλογές είναι ενδεικτικές και μπορούν να προσαρμοστούν ακριβώς στις ανάγκες σας με την υποβολή της οριστικής μας προσφοράς.

Οι τιμές που αναφέρονται είναι πριν την επιβολή ΦΠΑ 24% και δεν είναι δεσμευτικές. Δεσμευόμαστε μόνο από την υποβολή κάθε συγκεκριμένης προσφοράς μας.

Για επιπλέον στοιχεία και λεπτομέρειες παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@dimiourgiko.com.